+389 2 2573 770
Пон - Пет: 08:00-16:00
ул.852, бр.62 (Нова Газела) Скопје

IP PBX ЦЕНТРАЛИ

IP PBX централата е срцето на целиот телефонски систем и добавува функција на нумерирање и напредно рутирање на телефонските повици. Зависно од побарувањата од системот, стандардно нудиме две решенија:
IP PBX Централи

И двете решенија се сместени во елегантни куќишта со можност за монтажа во 19” ормар.TBX-100 уредот е проектиран за системи со максимум 100 едновремени разговори, додека TXE-250 е проектиран за максимум 250 едновремени разговори. И двете решенија, покрај телефонија, интегрираат и други алтернативни комуникации, со што ја зголемуваат ефикасноста и продуктивноста на вашето бизнис окружување.

tbx 100ured

Во зависност од потребите на корисникот, вградуваме модул за интерконекција PSTN, ISDN BRI, ISDN PRI, Ethernet можно е и нивно комбинирање, а со дополнителен уред и GSM. Бројот на интерфејсите за интерконекција (Trank) е исто така променлив и зависи од потребите на корисникот и со тек на времето може да се надградува.Типот и видот на екстензиите (внатрешните линии), исто така е модуларен, како со внатрешни картици така и со дополнителни уреди (FXO gateway).

Основни функционалности:

 • Support for softphones – Consultation Hold
 • Web interface Configuration – Unconditional Call Forwarding
 • Virtual conference room – Attended Transfer
 • Call Recording – No Answer Call Forwarding
 • Least Cost Routing – Busy Call Forwarding
 • Extension Roaming – Single-Line Extension
 • PBX Interconnection – 3-way Calling
 • Automatic Backup Restore – Incoming Call Screening
 • CRM (Customer Relationship Management) – Outgoing Call Screening
 • Advance Reports – Call Pickup
 • Fax-to-email – Find-Me
 • Caller ID – Automatic Redial
 • Callback support – Do-not-disturb (DND)
 • Call Parking – Message waiting (MWI)
 • IVR – Call waiting indication
 • Music on Hold – Call Parking
 • Voicemail – Call Pickup
 • Call Hold – Conferencing
 • Unattended Transfer – DISA
 • Unconditional Call Forwarding – ……и многу други……

Поради големиот број на различни конфигурации и функционалности кои можат да се имплементираат во вашиот комуникациски систем, консултирајте го нашиот стручен тим за изградба на оптимално решение.

IP Телефонија
Сподели на:
Facebook TwitterLinkedInPin It
 •   СЛЕДЕТЕ НЕ НА FACEBOOK

 •   ПРОИЗВОДИ

  производи