+389 2 2573 770
Пон - Пет: 08:00-16:00
ул.852, бр.62 (Нова Газела) Скопје

GMS GATEWAY

GSM Gateway
GSM Gateway

GSM gateway уредите, слично како и FXS gateway, врши терминирање на SIP (VoIP) протоколот на GSM мрежата (мобилна телефонија).Додавањето на ваков уред на вашата IP централа и поставување на корпоративна SIP картичка во неа, ќе овозможи бесплатна комуникација со сите вработени преку нивните мобилни телефони, каде и да се наоѓаат.

Со задоволство можеме да ви понудиме вакви уреди со една, две и четири канали, зависно од вашите потреби.

GSM Gateway
Сподели на:
Facebook TwitterLinkedInPin It
  •   СЛЕДЕТЕ НЕ НА FACEBOOK

  •   ПРОИЗВОДИ

    производи