+389 2 2573 770
Пон - Пет: 08:00-16:00
ул.852, бр.62 (Нова Газела) Скопје

IP ТЕЛЕФОНИЈА (IP PBX)

IP телефонските централи ги поддржуваат сите функционалности на аналогните PBX централи вклучувајки и многу напредни функции кои се карактеристика на висококвалитетните високобуџетни PBX централи. Дополнителните функционалности овозможуваат зголемена ефикасност во вашето работно окружување и овозможуваат интеграција на повеќе различни локации на вашата компанија во еден централизиран систем. Секој корисник во вашата компанија може да ги дели истите функционалности и да има директна интерна комуникација со секоја од локациите на вашата компанија, без разлика каде во моментот се наоѓа (дома, во друг рад, во друга држава).Нашите IP PBX решенија се интегрирани комуникациски системи со напредни функционалности за Аудио, Факс, Видео и Податоци, интеграција со PSTN, ISDN, GSM, SIP, VPN, Internet, и димензионирани се за мали и средни претпријатија.
IP Телефонија (IP PBX)
Решенијата кои ги нудиме се скалабилни и даваат можност за идно надополнување на системот, зависно од потребите на корисникот. Составни делови на интегрираното решение се:

Сподели на:
Facebook TwitterLinkedInPin It
  •   СЛЕДЕТЕ НЕ НА FACEBOOK

  •   ПРОИЗВОДИ

    производи