+389 2 2573 770
Пон - Пет: 08:00-16:00
ул.852, бр.62 (Нова Газела) Скопје

IP ТЕЛЕФОНИ

Како наш прв избор за телефонски терминали, ви ја нудиме производната програма на Grandstream телефони. Овие телефонски апарати се со најдобар однос цена/перформанси, а целата програма е богата со избор според вашите потреби и желби.Овие телефони се тестирани од наша страна со нашето решение за IP PBX, и со сигурност гарантираме за нивната компатибилност.

Дел од нашата понуда по категории е следнава:

Телефонски конзоли
Телефонски конзоли
Видео телефони
Безжични телефони
GXP 280
Softverski telefoni
Сподели на:
Facebook TwitterLinkedInPin It
  •   СЛЕДЕТЕ НЕ НА FACEBOOK

  •   ПРОИЗВОДИ

    производи