+389 2 2573 770
Пон - Пет: 08:00-16:00
ул.852, бр.62 (Нова Газела) Скопје

СЕРТИФИКАТИ

Компанијата го штити сопственото име за кое веќе има стекнато кредибилитет, со цел истиот да го надградува Нашата цел е унапредување на соработката со нашите клиенти преку успешно и професионално завршена работа со задоволување на потребите на клиентот со посебен акцент на економичноста и квалитетот.Вработените во Тринити Системи поседуваат сертификати од светски реномирани компании.

Сертификати
 • Motorola
 • Nera
 • Harris
 • Crypto
 • Ceragon
 • JDSU
 • Nexans
 • Telegartner
 • R&M
 • Draka
 • Cisco
 • Agilent
 • Huawei
 • 3COM
 • Prince 2 Project Managment
 • Optical network management system
 • GIS Optical fiber mapping
 • Geospatial ans Informational systems and solutions
 • GIS technologies
 • QGIS

Компанијата располага со овластени инженери од инженерска комора на Р.Македонија за изведба на градби од „B“ категорија област Електротехника и Машинство
ЛИЦЕНЦА „B” за ИЗВЕДБА на градби од „B” категорија

Во процедура ЛИЦЕНЦА „B” за ПРОЕКТИРАЊЕ на градби од „B” категорија

Сподели на:
Facebook TwitterLinkedInPin It
 •   СЛЕДЕТЕ НЕ НА FACEBOOK

 •   ПРОИЗВОДИ

  производи