+389 2 2573 770
Пон - Пет: 08:00-16:00
ул.852, бр.62 (Нова Газела) Скопје

РЕФЕРЕНТНА ЛИСТА

Инсталација на GSM Базни станици за ВИП
Инсталација на 3G базни станици за ZTE
Инсталација на базни UMTS & LTE станици за ВИП оператор
Испорака и инсталација на Видео надзор за Ултра Компјутери и Динамик Системи
Испорака и инсталација на Лан Мрежа и активна и пасивна опрема за Прокредит Банка АД
Испорака и инсталација на Лан Мрежа за Универзитет св.”Кирил и Методиј”
Испорака и инсталација на Лан Мрежа за Дигитал Арт
Испорака и инсталација на Лан Мрежа за адвокатска канцеларија Славков
Испорака и инсталација на Лан Мрежа за Бургер Кинг – Аеродром Александар Велики Македонија и Сити Мал Скопје
Испорака и инсталација на Wireless Мрежа за Општина Каменица
Испорака на Активна и пасивна мрежна опрема за Кабловска телевизија Телекабел – Роби Штип
Испорака и инсталација на Активна и пасивна мрежна опрема за Македонки Телеком АД Скопје
Испорака на Активна мрежна опрема за ЈЗУ Здравствен дом Скопје
Испорака на Активна мрежна опрема за ИТС Искрател
Инсталација и фузионо спојување на оптичка мрежа за FTТH за мрежата на Македонски Телеком АД
Одржување и инсталација на системи за надзор и контрола за Центар за Управување со Кризи на Р.М.
Набавка и испорака на Видео надзор за Универзитет на Југоисточна Европа – Штул
Набавка и испорака на Пасивна мрежна опрема Универзитет “Гоце Делчев” Штип
Испорака и инсталација на Пасивна Мрежна Опрема ИНБОКС Дата Центар
Испорака и инсталација на оптичка мрежа за ВИП Оператор Македонија
Сподели на:
Facebook TwitterLinkedInPin It
1 2 3 4 5 6
  •   СЛЕДЕТЕ НЕ НА FACEBOOK

  •   ПРОИЗВОДИ

    производи