+389 2 2573 770
Пон - Пет: 08:00-16:00
ул.852, бр.62 (Нова Газела) Скопје

КОРИСНИЦИ

Компании кои ги користат нашите услуги

Бројот на корисници говори за квалитетот на услугите кои ги нудиме
Македонски Телеком totalTV
ELEM МЕПСО
BLIZOO Telekabel
VIP Alcatel-Lucent Romania
Netcetera WINNER
Неотел Оннет
Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје Arcelor Mittal
UNDP ZTE
ТВ НОВА ФЕИТ
Deloitte УХМР
Универзитет „Гоце Делчев“ Штип Министерство за здравство
Ericsson ProCredit Bank
Агенција за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги Агенција за храна и ветеринарство
Армија на Република Македонија Министерство за Земјоделие
King ICT S&T
Сивус Алфа Банка
Капитал Македонска Радио Дифузија
Power Flex BOOM Телевизија
ONE Емо Охрид
Македонски Пошти Радио Басе Битола
Елком Нет НЛБ Лизинг
CARGOMAX IVECO EMO
Корисници
Сподели на:
Facebook TwitterLinkedInPin It
  •   СЛЕДЕТЕ НЕ НА FACEBOOK

  •   ПРОИЗВОДИ

    производи