+389 2 2573 770
Пон - Пет: 08:00-16:00
ул.852, бр.62 (Нова Газела) Скопје

НОВОСТИ

Почитувани,

Со оглед дека светот се најде пред нов предизвик со појавувањето на вирусот Ковид-19, прогласување на пандемија и зголемени мерки на заштита на населението, ситуацијата не наведе на пронаоѓање на мерки и решенија за заштита кои ќе придонесат за дополнително усовршување и почитување на предложените мерки за заштита кои ќе бидат дел од нашето секојдневие во иднина.

Сo цел да бидеме општо корисни за целото општество и дадеме свој придонес со нашите партнери од Vivotek изготвивме решение за "Одржување на социјално дистанцирање со системите за контрола на толпа на луѓе VIVOTEK (Crowd Control Systems) ".

corona-control

Решението е наменето за секој деловен објект или продажен простор во кој е неминовно да се применува мерката за социјално дистанцирање и контрола на бројот на луѓе во затворени простори. Оваа решение е наменето за продавници, супермаркети, аптеки, банки, ресторани, бензински пумпи и.т.н.

Доколку Вашата компанија има потреба од вакво или слично решение Ве молиме да не контактирате а ние ќе Ви презентираме повеќе информации за сите возможни решенија.

Заштитете се Вие, Вашите вработени и сите Ваши ценети потрошувачи.

Со почит,

Sales – Department
Trinity-systems

Crowd control system Vivotek

pdf документ

CrowdControl sales v10 essential

pdf документ

omni-blender

Нашата компанија го збогати својот асортиман на производи и ви го претставува новиот бренд за блендери и соковници.

anza security

Нашата компанија го збогати својот асортиман на производи и ви го претставува новиот бренд за аналогни камери AnzaSecurity.

EverExceed

Обрнуваме внимание на фирмата EverExceed која нашата компанија ја има во понуда. EverExceed е голема корпорација со фабрики ширум целиот свет. Освен батерии во понуда има и LED осветлување, соларни панели, DC напојувања...

УСЛУГИ

Нашите решенија се фокусирани на: Корпоративни ИТ решенија, Дата центри, Телефонија, VoIP, Сервери и фарми на сервери, Економично поврзување на оддалечени канцеларии, Firewall, Антивирус и интернет заштита, Софтвер и GIS системи, и друго. Придобивките од нашите решенија се: Едноставна и сигурна комуникација, размена и чување на податоци, економичност и заштеда на средства и време, заштита на податоци од несакан упад, и друго.

ИТ Систем интеграција

Нашата компанија е во постојан чекор со новитетите на светскиот пазар и ги следи и гради нови системски решенија. Можете да се ослонете на нашиот стручен тим за проектирање и изведба на вашето системско комуникациско решение, согласно вашите сегашни и идни потреби.

Структурно каблирање

Нашиот тим се состои од сертифицирани и искусни проектанти и инсталатери, обучени и запознаени со опрема од разни производители. Согласно тоа, зависно од вашите потреби, можеме да ви помогнеме да ги уживате придобивките од модерните комуникации без главоболки.

Енергетика

Важен дел од расположливоста на телекомуникацискиот систем и неговото правилно функционирање, во склоп со останатите телекомуникациски услуги, нашата компанија нуди и ниско напонска инсталација и опрема. Овој дел комуникациското решение е често потценет од ...

Оптички кабли

Нашата компанија располага со стручност, сертификати за проектирање и инсталација, искуство и екипираност за поддршка и изведба на еден систем со оптички кабли, почнувајќи од проектирање, легализација, инсталација, пуштање во работа и одржување...

Безжични решенија

Големото искуство, познавањето на постоечката инфраструктура, големата база на податоци за инсталираната опрема, синхронизираните 3D и 2D карти, следењето на стандардите и искуството со различна опрема и протоколи го прават нашиот стручен тим лидер во проектирањето и инсталирањето на основните и пристапни мрежи.

Видео надзор

Тринити системи нуди модерни решенија за видео надзор на своите корисници. Претежно се задржуваме на имплементација на системи засновани на IP камери и IP окружување. Ваквата определба на нашата компанија е заснована на очигледните предности кои модерната IP технологија ги нуди во однос на аналогните системи...

IP Телефонија (IP PBX)

Нашите IP PBX решенија се интегрирани комуникациски системи со напредни функционалности за Аудио, Факс, Видео и Податоци, интеграција со PSTN, ISDN, GSM, SIP, VPN, Internet, и димензионирани се за мали и средни претпријатија. Решенијата кои ги нудиме се скалабилни и даваат можност за идно надополнување.

Автоматизација

Модерните системски решенија во оваа област нудат значително подобрување во организационата моќ и заштитата на податоците и добрата на компанијата од една страна (видео надзор, алармни системи, противпожарни централи, евиденција на пристап и работно време) и...

ПАРТНЕРИ

TP-LINK Технологија за подобро пренесување на сигналот и поголема покриеност со стабилна врска...

DRAKA фибер оптички самоносечки кабли со 12 влакна 50/125 микрони multi-mode

MikroTik е латвиска компанија која е основана во 1995 година да развие рутери и безжични ISP системи

Вивотек е светски познат бренд во областа на видео надзорот

TELEGARTNER Најголем производител на коаксијални конектори

Anza Security Аналогни камери

DCN Компанијата DCN е основана при кинеската академија на науките. Во последните 10 години произведува опрема за мрежно поврзување.

EATON UPS батерии. Разводни панели...

Full Corp Data & Tele Communication Accessories

EverExceed Батерии, Led светулки UPS, DC напојувања.

TOTEN Телекомуникациски Рак ормани

KOPOS ПВЦ Кабловски канали

Grandstream IP телефонија. Системи Видео надзор

MOXA Индустриски конвертори

Сподели на:
Facebook TwitterLinkedInPin It