+389 2 2573 770
Пон - Пет: 08:00-16:00
ул.852, бр.62 (Нова Газела) Скопје
 •   ПРЕБАРАЈ ПРОИЗВОД

 •   КАТЕГОРИИ НА ПРОИЗВОДИ

  CLOSE
 •   ФИЛТЕР НА ПРОИЗВОДИ

 •  ПРОИЗВОДИ ПО КОМПАНИИ • UTP кабел cat. 6 DRAKA тип UC400 24 4P FRNC

  Сликата е од информативен карактер.

  Опис

  UTP кабел cat. 6 DRAKA тип UC400 24 4P FRNC ‘Wall’, 4 парици со полн пресек, крстаст елемент меѓу париците, пакување 305m и котури 500m, FRNC (изолација без халоген, незапалив и не испушта дим)

  Сподели на:
  Facebook TwitterLinkedInPin It