+389 2 2573 770
Пон - Пет: 08:00-16:00
ул.852, бр.62 (Нова Газела) Скопје
 •   ПРЕБАРАЈ ПРОИЗВОД

 •   КАТЕГОРИИ НА ПРОИЗВОДИ

  CLOSE
 •   ФИЛТЕР НА ПРОИЗВОДИ

 •  ПРОИЗВОДИ ПО КОМПАНИИ • SFTP печ кабел кат. 7 DRAKA тип UC900 SS27 4P FRNC

  Сликата е од информативен карактер.

  Опис

  SFTP печ кабел кат. 7 DRAKA тип UC900 SS27 4P FRNC – ‘Fly’, 4 лицнасти парици, метална фолија околу секоја парица и ширм околу сите – најзаштитен кабел, FRNC (изолација без халоген, незапалив и не испушта дим), DELTA / EU сертифициран, пренесува со голема маргина и 10Gb/s Ethernet протокол 10GBaсе-T (иEEE 802.3an)

  Сподели на:
  Facebook TwitterLinkedInPin It