+389 2 2573 770
Пон - Пет: 08:00-16:00
ул.852, бр.62 (Нова Газела) Скопје
 •   ПРЕБАРАЈ ПРОИЗВОД

 •   КАТЕГОРИИ НА ПРОИЗВОДИ

  CLOSE
 •   ФИЛТЕР НА ПРОИЗВОДИ

 •  ПРОИЗВОДИ ПО КОМПАНИИ • SFTP кабел кат. 7+ DRAKA тип UC900 SS23 4P PE OUTDOOR INDUSTRIAL

  Сликата е од информативен карактер.

  Опис

  SFTP кабел кат. 7+ DRAKA тип UC900 SS23 4P PE OUTDOOR INDUSTRIAL ‘Wall’, 4 парици со полн пресек, метална фолија околу секоја парица и ширм околу сите – најзаштитен кабел, пренесува со голема маргина и 10Gb/s Ethernet протокол 10GBaсе-T (иEEE 802.3an), предвиден за надворешна инсталација, работна температура од -55C до +60C

  Сподели на:
  Facebook TwitterLinkedInPin It