+389 2 2573 770
Пон - Пет: 08:00-16:00
ул.852, бр.62 (Нова Газела) Скопје
 •   ПРЕБАРАЈ ПРОИЗВОД

 •   КАТЕГОРИИ НА ПРОИЗВОДИ

  CLOSE
 •   ФИЛТЕР НА ПРОИЗВОДИ

 •  ПРОИЗВОДИ ПО КОМПАНИИ • SFTP кабел cat. 5E за надворешна употреба со челична сајла – самоносив

  Сликата е од информативен карактер.

  Опис

  SFTP кабел cat. 5E за надворешна употреба со челична сајла – самоносив – ‘Wall’, 4 парици со полн пресек, метална фолија и ширм околу парици

  Сподели на:
  Facebook TwitterLinkedInPin It