+389 2 2573 770
Пон - Пет: 08:00-16:00
ул.852, бр.62 (Нова Газела) Скопје
 •   ПРЕБАРАЈ ПРОИЗВОД

 •   КАТЕГОРИИ НА ПРОИЗВОДИ

  CLOSE
 •   ФИЛТЕР НА ПРОИЗВОДИ

 •  ПРОИЗВОДИ ПО КОМПАНИИ • Модул RJ-45 UTP кат. 6 – Lсо & 110 реглети, со со затварач, 180 степени,

  Сликата е од информативен карактер.

  Опис

  Модул RJ-45 UTP кат. 6 – Lсо & 110 реглети, со затварач, 180 степени, Full

  Сподели на:
  Facebook TwitterLinkedInPin It