+389 2 2573 770
Пон - Пет: 08:00-16:00
ул.852, бр.62 (Нова Газела) Скопје
 •   ПРЕБАРАЈ ПРОИЗВОД

 •   КАТЕГОРИИ НА ПРОИЗВОДИ

  CLOSE
 •   ФИЛТЕР НА ПРОИЗВОДИ

 •  ПРОИЗВОДИ ПО КОМПАНИИ • FTP печ кабел cat. 6 DRAKA тип UC400 S27 4P FRNC

  Сликата е од информативен карактер.

  Опис

  FTP печ кабел cat. 6 DRAKA тип UC400 S27 4P FRNC ‘Fly’, 4 лицнасти парици, наместо крстаст елемент меѓу париците e во цик-цак е поставена метална фолија што дава подобри карактеристики од стандардниот FTP cat. 6 кабел (High Perfормарce STP), FRNC (изолација без халоген, незапалив и не испушта дим)

  Сподели на:
  Facebook TwitterLinkedInPin It