+389 2 2573 770
Пон - Пет: 08:00-16:00
ул.852, бр.62 (Нова Газела) Скопје
 •   ПРЕБАРАЈ ПРОИЗВОД

 •   КАТЕГОРИИ НА ПРОИЗВОДИ

  CLOSE
 •   ФИЛТЕР НА ПРОИЗВОДИ

 •  ПРОИЗВОДИ ПО КОМПАНИИ • FTP кабел cat. 6A DRAKA тип UC500 S23 4P FRNC

  Сликата е од информативен карактер.

  Опис

  FTP кабел cat. 6A DRAKA тип UC500 S23 4P FRNC ‘Wall’, 4 парици со полн пресек, shиelded – околу и измеѓу париците e поставена метална фолија што го смалува преслушувањето (High Perfормарce STP), FRNC (изолација без халоген, незапалив и не испушта дим), пренесува со голема маргина и 10Gb/s Ethernet протокол 10GBaсе-T (иEEE 802.3an)

  Сподели на:
  Facebook TwitterLinkedInPin It