+389 2 2573 770
Пон - Пет: 08:00-16:00
ул.852, бр.62 (Нова Газела) Скопје
 •   ПРЕБАРАЈ ПРОИЗВОД

 •   КАТЕГОРИИ НА ПРОИЗВОДИ

  CLOSE
 •   ФИЛТЕР НА ПРОИЗВОДИ

 •  ПРОИЗВОДИ ПО КОМПАНИИ • FTP кабел cat. 6 DRAKA тип UC400 S23 4P FRNC

  Сликата е од информативен карактер.

  Опис

  FTP кабел cat. 6 DRAKA тип UC400 S23 4P FRNC (подобрена FTP cat. 6),’Wall’, 4 парици со полн пресек, shиelded – наместо крстаст елемент меѓу париците e во цик-цак е поставена метална фолија што дава помалку преслушување и подобри карактеристики од стандардниот FTP cat. 6 кабел со крстатст PVC елемент (Hиgh Perfормарce STP), FRNC (изолација без халогенa, незапалив и не испушта дим)

  Сподели на:
  Facebook TwitterLinkedInPin It