+389 2 2573 770
Пон - Пет: 08:00-16:00
ул.852, бр.62 (Нова Газела) Скопје
 •   ПРЕБАРАЈ ПРОИЗВОД

 •   КАТЕГОРИИ НА ПРОИЗВОДИ

  CLOSE
 •   ФИЛТЕР НА ПРОИЗВОДИ

 •  ПРОИЗВОДИ ПО КОМПАНИИ • FTP кабел cat. 5E DRAKA тип UC300 S 24 4P PVC

  Сликата е од информативен карактер.

  Опис

  FTP кабел cat. 5E DRAKA тип UC300 S 24 4P PVC ‘Wall’, 4 парици со полн пресек, метална фолија околу париците

  Сподели на:
  Facebook TwitterLinkedInPin It