+389 2 2573 770
Пон - Пет: 08:00-16:00
ул.852, бр.62 (Нова Газела) Скопје
 •   ПРЕБАРАЈ ПРОИЗВОД

 •   КАТЕГОРИИ НА ПРОИЗВОДИ

  CLOSE
 •   ФИЛТЕР НА ПРОИЗВОДИ

 •  ПРОИЗВОДИ ПО КОМПАНИИ • Fiber оптичка кутија до 96 fiber влакна – 2 влеза и 2 излези зa кабел

  Сликата е од информативен карактер.

  Опис

  Fiber оптичка кутија до 96 fiber влакна – 2 влеза и 2 излези зa кабел, 4 сплајс касета

  Сподели на:
  Facebook TwitterLinkedInPin It