+389 2 2573 770
Пон - Пет: 08:00-16:00
ул.852, бр.62 (Нова Газела) Скопје
 •   ПРЕБАРАЈ ПРОИЗВОД

 •   КАТЕГОРИИ НА ПРОИЗВОДИ

  CLOSE
 •   ФИЛТЕР НА ПРОИЗВОДИ

 •  ПРОИЗВОДИ ПО КОМПАНИИ • 220V разводен панел со 12 SCHUKO, прекидач, пренапонска заштита

  Сликата е од информативен карактер.

  Опис

  220V разводен панел со 12 утични места, прекидач, пренапонска заштита и кабел 3m со утикач

  Сподели на:
  Facebook TwitterLinkedInPin It