Joom!Fish config error: Default language is inactive!
 
Please check configuration, try to use first active language

Референтна листа

Референтна листа

ЈЗУ Универзитетска Клиника за трауматологија, ортопедски болести, анестезија, реанимација и интензивно лекување и ургентен центар Скопје
2012
ЕВН Македонија
2011
ОНЕ Телекомуникациски услуги
2011
Македонски Телеком АД-Скопје
2011
Универзитет Св. Кирил и Методиј
2011
Министерство за земјоделие, шумарство и водостопанство
2011
Центар за управување со кризи
2011
В.П.Куманово 2011
ЈЗУ Здравствен дом Скопје
2011
МВР на РМ
2011
ZTE 2011
Универзитет Гоце Делчев Штип
2011
Министерство за здравство
2011
Прокредит Банка
2011
ИТС Искрател
2011
ЈЗУ Здравствен дом Скопје
2011
Телекабел 2011
Општина Kаменица
2011
Бургер Кинг - Аеродром Александар Велики Македонија
2011
Адвокатска Канцеларија Славков
2011
ОУ. Кирил и Методиј
2011
Дигитал Арт
2011
Ариста Системи
2011
Анит Системи 2011
Динамик Системи 2011
Општина Каменица 2011
Ултра комјутери Доо 2011
ZTE 2011
ВИП Оператор 2011
Мултимедија -Нет Кабелски оператор Куманово 2011
Алтрасат -Охрид 2011
Капитал Медиа Груп 2011
ALFA Telecom Albanija 2010/2011
Feniks Farm 2010
ONE Operator(Словенија Телеком Груп) 2010/2011
Астра Кабелски оператор 2010/2011
Астра Кабелски оператор 2010/2011
Министерство за Одбрана 2010/2011
NPN Kosovo 2010
Астра Кабелски оператор 2010
Alcatel Lucent Romanija 2010
Капитал Медиа Груп 2010
Прокредит Банка 2010
Универзитет Кирил и Методиј 2010
ВИП Оператор 2010
Неотел 2010
Градска болница Скопје 2010
Неотел 2010
Аеродром Александар Велики 2010
Алфа Банка 2010
ACDC Kосово 2010
Министерство за Земјоделие 2009
ДИС ОННЕТ 2009
Неотел 2009
Биа Ком Скопје 2009
Радио Басе Битола 2009
S&T 2009
King-ICT 2009
Трет мобилен оператор VIP 2009
Дис Оннет 2009
Повер Флекс 2009
Министерство за образование 2009

ISO 9001:2008

Тринити Системи поседува сертификат ISO 9001:2008

Компанијата го штити сопственото име за кое веќе има стекнато кредибилитет, со цел истиот да го надоградува  повеќе

Корисници

Компании кои ги користат нашите услуги

Бројот на корисници говори за квалитетот на услугите кои ги нудиме. повеќе

Успешна соработка

Референци

  • Инсталација на GSM Базни станици за ВИП
  • Проектирање, Инсталација и Одржување на основната ... повеќе

Контакт

Ул. 852, бр. 62 (Нова газела)

1000 Скопје, Македонија

info@trinity-systems.com.mk

Тел: 02 2573 770

Факс: 02 2573 780