Компанијата го штити сопственото име за кое веќе има стекнато кредибилитет, со цел истиот да го надградува Нашата цел е унапредување на соработката со нашите клиенти преку успешно и професионално завршена работа со задоволување на потребите на клиентот со посебен акцент на економичноста и квалитетот.
СертификатиВработените во Тринити Системи поседуваат сертификати од светски реномирани компании.

 • Motorola
 • Nera
 • Harris
 • Crypto
 • Ceragon
 • Nexans
 • R&M
 • Draka
 • Cisco
 • Huawei
 • 3COM
 • Prince 2
 • Project Managment
Close Menu