Joom!Fish config error: Default language is inactive!
 
Please check configuration, try to use first active language

За нас

За нас

Компанијата Тринити системи нуди комплетно комуникациско решение кое ќе ги задоволи сите ваши потреби и ќе го прати развојот на вашата компанија, а воедно ќе биде економично, квалитетно и долготрајно. Сеопфатноста на нашата понуда во поглед на комуникацискиот систем го олеснува следењето на пропишаните стандарди, го олеснува одржувањето на системот и ја зголемува економичноста. За било каква потреба, конкретно решение, специфична услуга која ја барате од вашиот комуникациски систем контактирајте го нашиот стручен тим. Уште повеќе дојдете во нашите деловни простории каде голем дел од решенијата кои ги нудиме може да ги демонстрираме за да се уверите дека токму тоа ви е вам потребно. За подобар пристап до секој корисник, нашата компанија Тринити системи има подружница или партнер во скоро секој град во Република Македонија.

Се надеваме на успешна соработка на взаемно задоволство.
Поздрав,
Тринити системи

ISO 9001:2008

Тринити Системи поседува сертификат ISO 9001:2008

Компанијата го штити сопственото име за кое веќе има стекнато кредибилитет, со цел истиот да го надоградува  повеќе

Корисници

Компании кои ги користат нашите услуги

Бројот на корисници говори за квалитетот на услугите кои ги нудиме. повеќе

Успешна соработка

Референци

  • Инсталација на GSM Базни станици за ВИП
  • Проектирање, Инсталација и Одржување на основната ... повеќе

Контакт

Ул. 852, бр. 62 (Нова газела)

1000 Скопје, Македонија

info@trinity-systems.com.mk

Тел: 02 2573 770

Факс: 02 2573 780