Како наш прв избор за телефонски терминали, ви ја нудиме производната програма на Grandstream телефони. Овие телефонски апарати се со најдобар однос цена/перформанси, а целата програма е богата со избор според вашите потреби и желби.

Овие телефони се тестирани од наша страна со нашето решение за IP PBX, и со сигурност гарантираме за нивната компатибилност.

Дел од нашата понуда по категории е следнава:

телефонски конзолиВидео телефони и безжични телефониКориснички телефони и софтверски телефони