Joom!Fish config error: Default language is inactive!
 
Please check configuration, try to use first active language

Структурно каблиранје

Структурно каблиранје

ПРИДОБИВКИ

Придобивките од нашите решенија се: Квалитетна и естетска изведба, Сертификација на мрежата и гаранција за исполнување на бараниот капацитет на пренос, Гаранција за долготрајна непроменетост на карактеристиките на пренос, Документираност на изведбата и друго.

Структурното каблирање зазема 2% до 5% од вкупната инвестиција за техничко опремување на компанијата. Но, дури 50% од проблемите кои се јавуваат во мрежата се поврзани со неадекватната или неквалитетна кабелска инфраструктура. Документацијата и систематското одбележување е исто така клучен елемент во натамошното лесно следење и надградување, и во огромна мера го скратува времето за имплементација на нови технологии.

Нашиот тим се состои од сертифицирани и искусни проектанти и инсталатери, обучени и запознаени со опрема од разни производители. Согласно тоа, зависно од вашите потреби, можеме да ви помогнеме да ги уживате придобивките од модерните комуникации без главоболки. Нашите услуги во областа на структурното каблирање вклучуваат:

  • Консултантски услуги: Избор на опрема и технологија врз основа на потребите на корисникот и планот за развој (Coaxial cable, Cat3, Cat5, Cat5e, Cat6, Cat7, FO…)
  • Проектирање: Планирање на основа на кат во CAD/Visio, со изработка на премер на количини.
  • Продажба: Нудиме  производи  од  повеќе  реномирани производители на  опрема  за структурно каблирање (ормари, канали, кабел, панели...)
  • Инсталација: Инсталирање на канали, ормари, панели, утичници, кабли придржувајќи се до последните EIA/TIA стандарди.
  • Изведбена документација: Исцртување и обележување на изведената инсталација на основата на кат во CAD/Visio.

ISO 9001:2008

Тринити Системи поседува сертификат ISO 9001:2008

Компанијата го штити сопственото име за кое веќе има стекнато кредибилитет, со цел истиот да го надоградува  повеќе

Корисници

Компании кои ги користат нашите услуги

Бројот на корисници говори за квалитетот на услугите кои ги нудиме. повеќе

Успешна соработка

Референци

  • Инсталација на GSM Базни станици за ВИП
  • Проектирање, Инсталација и Одржување на основната ... повеќе

Контакт

Ул. 852, бр. 62 (Нова газела)

1000 Скопје, Македонија

info@trinity-systems.com.mk

Тел: 02 2573 770

Факс: 02 2573 780