Joom!Fish config error: Default language is inactive!
 
Please check configuration, try to use first active language

Сертификати

Сертификати

Тринити Системи поседува сертификат ISO 9001:2008

Компанијата го штити сопственото име за кое веќе има стекнато кредибилитет, со цел истиот да го надградува Нашата цел е унапредување на соработката со нашите клиенти преку успешно и професионално завршена работа со задоволување на потребите на клиентот со посебен акцент на економичноста и квалитетот

Вработените во Тринити Системи поседуваат сертификати од светски реномирани компании.
 • Motorola
 • Nera
 • Harris
 • Crypto
 • Ceragon
 • Nexans
 • R&M
 • Draka
 • Cisco
 • Huawei
 • 3COM
 • Prince 2
 • Project Managment

ISO 9001:2008

Тринити Системи поседува сертификат ISO 9001:2008

Компанијата го штити сопственото име за кое веќе има стекнато кредибилитет, со цел истиот да го надоградува  повеќе

Корисници

Компании кои ги користат нашите услуги

Бројот на корисници говори за квалитетот на услугите кои ги нудиме. повеќе

Успешна соработка

Референци

 • Инсталација на GSM Базни станици за ВИП
 • Проектирање, Инсталација и Одржување на основната ... повеќе

Контакт

Ул. 852, бр. 62 (Нова газела)

1000 Скопје, Македонија

info@trinity-systems.com.mk

Тел: 02 2573 770

Факс: 02 2573 780