Joom!Fish config error: Default language is inactive!
 
Please check configuration, try to use first active language

Производи

ПРОИЗВОДИ

TP-LINK

Технологија за подобро пренесување на сигналот и поголема покриеност со стабилна врска...
повеќе

DRAKA

Фибер оптички самоносечки кабли со 12 влакна 50/125 микрони multi-mode.
повеќе

 

MIKROTIK

MikroTik е латвиски компанија која е основана во 1995 година да развие рутери и безжични ISP системи.
повеќе

VIVOTEK

Вивотек е светски познат бренд во областа на видео надзорот.
повеќе

TELEGARTNER

Најголем производител на коаксијални конектори.
повеќе

Anza Security

Аналогни камери.
повеќе

DCN

Компанијата DCN е основана при кинеската академија на науките, во последните 10 години произведува опрема за мрежно поврзување. 
повеќе

EATON

UPS,Батерии, Разводни панели...
повеќе

Full Corp

Data & Tele Communication Accessories
повеќе

EverExceed

Батерии, LED светулки, UPS, DC напојувања.

повеќе

TOTEN

Телекомуникациски Рaк ормари.

повеќе

KOPOS

ПВЦ Кабловски канали

повеќе

Grandstream

IP телефонија,Системи Видео надзор

повеќе

MOXA

Индустриски конвертори

повеќе


 


 

ISO 9001:2008

Тринити Системи поседува сертификат ISO 9001:2008

Компанијата го штити сопственото име за кое веќе има стекнато кредибилитет, со цел истиот да го надоградува  повеќе

Корисници

Компании кои ги користат нашите услуги

Бројот на корисници говори за квалитетот на услугите кои ги нудиме. повеќе

Успешна соработка

Референци

  • Инсталација на GSM Базни станици за ВИП
  • Проектирање, Инсталација и Одржување на основната ... повеќе

Контакт

Ул. 852, бр. 62 (Нова газела)

1000 Скопје, Македонија

info@trinity-systems.com.mk

Тел: 02 2573 770

Факс: 02 2573 780