Joom!Fish config error: Default language is inactive!
 
Please check configuration, try to use first active language

Опременост

Опременост

Технички ресурси

Возен парк

 • 2 теренски возила Mahindra
 • 1 теренско возило Mitsubishi L200
 • 1 товарно возило  Renault Clio
 • 1 товарно возило Peugeot Boxer
 • 1 патничко возило Kia Sportage
 • 1 патничко возило Opel Corsa
 • 1 патничко возило Fiat Tipo

Опрема и инструменти

 • Splicer Fujikura
 • OTDR JDSU MTS4000
 • Power Meter JDSU
 • WireScop Agilent
 • Antenna and cable tester Agilent FieldFox

Галерија

http://trinity-systems.com.mk//images/Galery/image1.jpghttp://trinity-systems.com.mk//images/Galery/image10.jpghttp://trinity-systems.com.mk//images/Galery/image11.jpghttp://trinity-systems.com.mk//images/Galery/image12.jpghttp://trinity-systems.com.mk//images/Galery/image2.jpghttp://trinity-systems.com.mk//images/Galery/image3.jpghttp://trinity-systems.com.mk//images/Galery/image4.jpghttp://trinity-systems.com.mk//images/Galery/image6.jpghttp://trinity-systems.com.mk//images/Galery/image7.jpghttp://trinity-systems.com.mk//images/Galery/image8.jpghttp://trinity-systems.com.mk//images/Galery/image9.jpg

ISO 9001:2008

Тринити Системи поседува сертификат ISO 9001:2008

Компанијата го штити сопственото име за кое веќе има стекнато кредибилитет, со цел истиот да го надоградува  повеќе

Корисници

Компании кои ги користат нашите услуги

Бројот на корисници говори за квалитетот на услугите кои ги нудиме. повеќе

Успешна соработка

Референци

 • Инсталација на GSM Базни станици за ВИП
 • Проектирање, Инсталација и Одржување на основната ... повеќе

Контакт

Ул. 852, бр. 62 (Нова газела)

1000 Скопје, Македонија

info@trinity-systems.com.mk

Тел: 02 2573 770

Факс: 02 2573 780