Joom!Fish config error: Default language is inactive!
 
Please check configuration, try to use first active language

Корисници

Корисници

Компании кои ги користат нашите услуги

Бројот на корисници говори за квалитетот на услугите кои ги нудиме.

 • VIP
 • Alcatel-Lucent Romania
 • Неотел
 • Оннет
 • Армија на Република Македонија
 • Министерство за Земјоделие
 • King ICT
 • S&T
 • Сивус
 • Алфа Банка
 • Капитал
 • Македонска Радио Дифузија
 • Power Flex
 • BOOM Телевизија
 • ONE
 • Емо Охрид
 • Македонски Пошти
 • Радио Басе Битола
 • Елком Нет
 • НЛБ Лизинг

ISO 9001:2008

Тринити Системи поседува сертификат ISO 9001:2008

Компанијата го штити сопственото име за кое веќе има стекнато кредибилитет, со цел истиот да го надоградува  повеќе

Корисници

Компании кои ги користат нашите услуги

Бројот на корисници говори за квалитетот на услугите кои ги нудиме. повеќе

Успешна соработка

Референци

 • Инсталација на GSM Базни станици за ВИП
 • Проектирање, Инсталација и Одржување на основната ... повеќе

Контакт

Ул. 852, бр. 62 (Нова газела)

1000 Скопје, Македонија

info@trinity-systems.com.mk

Тел: 02 2573 770

Факс: 02 2573 780