Joom!Fish config error: Default language is inactive!
 
Please check configuration, try to use first active language

IP Телефонија (IP PBX)

IP Телефонија (IP PBX)

IP телефонските централи ги поддржуваат сите функционалности на аналогните PBX централи вклучувајки и многу напредни функции кои се карактеристика на висококвалитетните високобуџетни PBX централи. Дополнителните функционалности овозможуваат зголемена ефикасност во вашето работно окружување и овозможуваат интеграција на повеќе различни локации на вашата компанија во еден централизиран систем. Секој корисник во вашата компанија може да ги дели истите функционалности и да има директна интерна комуникација со секоја од локациите на вашата компанија, без разлика каде во моментот се наоѓа (дома, во друг рад, во друга држава).

Нашите IP PBX решенија се интегрирани комуникациски системи со напредни функционалности за Аудио, Факс, Видео и Податоци, интеграција со PSTN, ISDN, GSM, SIP, VPN, Internet, и димензионирани се за мали и средни претпријатија.

Решенијата кои ги нудиме се скалабилни и даваат можност за идно надополнување на системот, зависно од потребите на корисникот. Составни делови на интегрираното решение се:

- IP PBX Централа

- FXO Gateway

- FXS Gateway

- GSM Gateway

- IP Телефони

- Телефонски конзоли

- Видео Телефони

- DECT безжични телефони

- Кориснички телефони

- Софтверски телефониISO 9001:2008

Тринити Системи поседува сертификат ISO 9001:2008

Компанијата го штити сопственото име за кое веќе има стекнато кредибилитет, со цел истиот да го надоградува  повеќе

Корисници

Компании кои ги користат нашите услуги

Бројот на корисници говори за квалитетот на услугите кои ги нудиме. повеќе

Успешна соработка

Референци

  • Инсталација на GSM Базни станици за ВИП
  • Проектирање, Инсталација и Одржување на основната ... повеќе

Контакт

Ул. 852, бр. 62 (Нова газела)

1000 Скопје, Македонија

info@trinity-systems.com.mk

Тел: 02 2573 770

Факс: 02 2573 780