Joom!Fish config error: Default language is inactive!
 
Please check configuration, try to use first active language

IP Телефони

IP Телефони

 

Како наш прв избор за телефонски терминали, ви ја нудиме производната програма на Grandstream телефони. Овие телефонски апарати се со најдобар однос цена/перформанси, а целата програма е богата со избор според вашите потреби и желби.

Овие телефони се тестирани од наша страна со нашето решение за IP PBX, и со сигурност гарантираме за нивната компатибилност.

Дел од нашата понуда по категории е следнава:ISO 9001:2008

Тринити Системи поседува сертификат ISO 9001:2008

Компанијата го штити сопственото име за кое веќе има стекнато кредибилитет, со цел истиот да го надоградува  повеќе

Корисници

Компании кои ги користат нашите услуги

Бројот на корисници говори за квалитетот на услугите кои ги нудиме. повеќе

Успешна соработка

Референци

  • Инсталација на GSM Базни станици за ВИП
  • Проектирање, Инсталација и Одржување на основната ... повеќе

Контакт

Ул. 852, бр. 62 (Нова газела)

1000 Скопје, Македонија

info@trinity-systems.com.mk

Тел: 02 2573 770

Факс: 02 2573 780