Joom!Fish config error: Default language is inactive!
 
Please check configuration, try to use first active language

GSM GATEWAY

GSM GATEWAY

GSM gateway уредите, слично како и FXS gateway, врши терминирање на SIP (VoIP) протоколот на GSM мрежата (мобилна телефонија).

Додавањето на ваков уред на вашата IP централа и поставување на корпоративна SIP картичка во неа, ќе овозможи бесплатна комуникација со сите вработени преку нивните мобилни телефони, каде и да се наоѓаат.

Со задоволство можеме да ви понудиме вакви уреди со една, две и четири канали, зависно од вашите потреби.ISO 9001:2008

Тринити Системи поседува сертификат ISO 9001:2008

Компанијата го штити сопственото име за кое веќе има стекнато кредибилитет, со цел истиот да го надоградува  повеќе

Корисници

Компании кои ги користат нашите услуги

Бројот на корисници говори за квалитетот на услугите кои ги нудиме. повеќе

Успешна соработка

Референци

  • Инсталација на GSM Базни станици за ВИП
  • Проектирање, Инсталација и Одржување на основната ... повеќе

Контакт

Ул. 852, бр. 62 (Нова газела)

1000 Скопје, Македонија

info@trinity-systems.com.mk

Тел: 02 2573 770

Факс: 02 2573 780