Joom!Fish config error: Default language is inactive!
 
Please check configuration, try to use first active language

Контакт
Повелете во Тринити Системи
Address:
Ул. 852 бр. 62 (Нова Газела) 1000, Скопје Македонија

E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Telephone: 02 2573 770
Fax: 02 2573780

ISO 9001:2008

Тринити Системи поседува сертификат ISO 9001:2008

Компанијата го штити сопственото име за кое веќе има стекнато кредибилитет, со цел истиот да го надоградува  повеќе

Корисници

Компании кои ги користат нашите услуги

Бројот на корисници говори за квалитетот на услугите кои ги нудиме. повеќе

Успешна соработка

Референци

  • Инсталација на GSM Базни станици за ВИП
  • Проектирање, Инсталација и Одржување на основната ... повеќе

Контакт

Ул. 852, бр. 62 (Нова газела)

1000 Скопје, Македонија

info@trinity-systems.com.mk

Тел: 02 2573 770

Факс: 02 2573 780