Видео

Видео презентации и информации Повеќе...

HomeТоп понуда

ОmniBlender V модел TM-800

  • OMNI Blender BLACK
  • Сад од 2л со затворач направен од цврст поликарбонат
  • Дел за притискање на продуктите во самите сечила
  • Преведено упатство за користење и гарантен лист

Карактеристики:

  • Брзина до38000 вртежи во минута – најбрз во својата класа
  • Ножеви со шест сечила кои што се екстремно оштри и изработени од нерѓосувачки челик
  • Силен и брз но и економичен мотор со потрошувачка од  950W
  • Рачно управување (LOW - MEDIUM - HIGH - PULSE)
  • Автоматски електронско управување со тајмер од  35, 60 или 90 секунди
  • Двојна заштита - overload reset копчетермо заштита на моторот