Joom!Fish config error: Default language is inactive!
 
Please check configuration, try to use first active language

Безжични решенија

Безжични решенија

ПРИДОБИВКИ

Придобивките од нашите решенија се: Ефикасно и економично решение согласно барањата на корисникот, брза и квалитетна изведба, Ефикасно одржување. Сродни услуги кои ги нуди нашата компанија: Оптички мрежи.

Безжичните комуникации се белег на нашето време, чии раст и експанзија нашиот стручен тим го следи и развива долго време. Големото искуство, познавањето на постоечката инфраструктура, условите и проблемите врзани со локациите, големата база на податоци за инсталираната опрема, синхронизираните 3D и 2D карти, следењето на стандардите и искуството со различна опрема и протоколи го прават нашиот стручен тим лидер во проектирањето и инсталирањето на основните и пристапни мрежи.

Со оглед на фактот дека нашата компанија располага со стручност, сертификати, искуство и екипираност за поддршка и изведба на сите фази на градба на еден систем, почнувајќи од барање локации, легализација, изградба, инсталација, пуштање во работа и одржување со минимално ангажирање на трети лица и компании, со сигурност во нас ќе најдете сигурен и одговорен партнер и најконкурентни цени за комплетно решение, а при тоа ќе ги елиминирате проблемите од префрлање на одговорност од еден на друг изведувач.

Нашите услуги во областа на безжичните решенија вклучуваат:

  • Консултантски услуги: Избор на опрема и технологија врз основа на потребите на корисникот и планот за развој.
  • Проектирање: Избор на локации, радио планирање, покриеност и достапност на сервиси на територија, расположливост и сигурност на системот, како и проектирање на потребна моќност.
  • Продажба: Нудиме производи од повеќе реномирани производители на опрема.
  • Аквизиција и легализација: Пронаоѓање на поволна локација, посредување при договор и изработка на документација и проекти за добивање на градежна дозвола.
  • Градба: Проектирање и изградба на телекомуникациски објекти.
  • Инсталација: Инсталирање на опремата и пуштање во работа.
  • Одржување: Екипа за одржување достапна и на располагање 24 часа на корисникот.

 

 

ISO 9001:2008

Тринити Системи поседува сертификат ISO 9001:2008

Компанијата го штити сопственото име за кое веќе има стекнато кредибилитет, со цел истиот да го надоградува  повеќе

Корисници

Компании кои ги користат нашите услуги

Бројот на корисници говори за квалитетот на услугите кои ги нудиме. повеќе

Успешна соработка

Референци

  • Инсталација на GSM Базни станици за ВИП
  • Проектирање, Инсталација и Одржување на основната ... повеќе

Контакт

Ул. 852, бр. 62 (Нова газела)

1000 Скопје, Македонија

info@trinity-systems.com.mk

Тел: 02 2573 770

Факс: 02 2573 780