Joom!Fish config error: Default language is inactive!
 
Please check configuration, try to use first active language

Автоматизација

Автоматизација

Модерните системски решенија во оваа област нудат значително подобрување во организационата моќ и заштитата на податоците и добрата на компанијата од една страна (видео надзор, алармни системи, противпожарни централи, евиденција на пристап и работно време) и заштедата на енергија од друга страна (автоматизација на климатизација и вентилација, осветлување, греење). Дел од овие системи се и обврнички според важечките закони на Република Македонија. Градењето на сите овие под системи независно и без интеграција во еден комплетен систем чини поскапо и губи од функционалностите и подобностите кои компанијата може да ги ужива.

Нашите услуги во областа на автоматизацијата и видео надзорот вклучуваат:

  • Проектирање: Детално планирање на цел систем или под систем со јасна визија за понатамошна интеграција, согласно важечките закони во Р. Македонија и според бараната функционалност од страна на корисникот и исцртување и точно позиционирање на сензорите и камерите во CAD/Visio со изработка на премер на количини.
  • Продажба: Нудиме производи од повеќе реномирани производители на опрема и софтвер (камери, алармни уреди, против пожарни аларми, читачи на картици, сензори за температура, сензори за осветлување, димери, управувачки склопки...)
  • Инсталација: Каблирање и интеграција на уредите во систем или под систем.
  • Изведбена документација: Исцртување и обележување на изведената инсталација.
  • Обука: Обука на персоналот за начинот на користење за правилно функционирање на системот.
  • Одржување: Одржување на системите.

ISO 9001:2008

Тринити Системи поседува сертификат ISO 9001:2008

Компанијата го штити сопственото име за кое веќе има стекнато кредибилитет, со цел истиот да го надоградува  повеќе

Корисници

Компании кои ги користат нашите услуги

Бројот на корисници говори за квалитетот на услугите кои ги нудиме. повеќе

Успешна соработка

Референци

  • Инсталација на GSM Базни станици за ВИП
  • Проектирање, Инсталација и Одржување на основната ... повеќе

Контакт

Ул. 852, бр. 62 (Нова газела)

1000 Скопје, Македонија

info@trinity-systems.com.mk

Тел: 02 2573 770

Факс: 02 2573 780