ИТ Систем интеграција Консултантски услуги, Проектирање, Продажба, Инсталација, Обука, Изведбена документација, ОдржувањеСтруктурно каблирањеКонсултантски услуги, Проектирање, Продажба, Инсталација, Изведбена документацијаЕнергетикаПроектирање, Енергетска согласност, Продажба, Инсталација, Изведбена документација Оптички каблиКонсултантски услуги, Проектирање, Продажба, Аквизиција и легализација, Инсталација, ОдржувањеБезжични решенијаКонсултантски услуги, Проектирање, Продажба, Аквизиција и легализација, Градба, Инсталација, ОдржувањеВидео надзорIP Телефонија (IP PBX)Телефонски конзоли, Видео Телефони, DECT безжични телефони,
Кориснички телефони, Софтверски телефони
АвтоматизацијаПроектирање, Продажба, Инсталација, Изведбена документација, Обука, ОдржувањеБлендериНова палета на производи

НОВОСТИ

Почитувани,

Со оглед дека светот се најде пред нов предизвик со појавувањето на вирусот Ковид-19, прогласување на пандемија и зголемени мерки на заштита на населението, ситуацијата не наведе на пронаоѓање на мерки и решенија за заштита кои ќе придонесат за дополнително усовршување и почитување на предложените мерки за заштита кои ќе бидат дел од нашето секојдневие во иднина.

Сo цел да бидеме општо корисни за целото општество и дадеме свој придонес со нашите партнери од Vivotek изготвивме решение за “Одржување на социјално дистанцирање со системите за контрола на толпа на луѓе VIVOTEK (Crowd Control Systems) “.
контрола на толпа луѓе
Решението е наменето за секој деловен објект или продажен простор во кој е неминовно да се применува мерката за социјално дистанцирање и контрола на бројот на луѓе во затворени простори. Оваа решение е наменето за продавници, супермаркети, аптеки, банки, ресторани, бензински пумпи и.т.н.

Доколку Вашата компанија има потреба од вакво или слично решение Ве молиме да не контактирате а ние ќе Ви презентираме повеќе информации за сите возможни решенија.

Заштитете се Вие, Вашите вработени и сите Ваши ценети потрошувачи.

Со почит,

Sales – Department
Trinity-systems

Crowd control system Vivotek

pdf icon

CrowdControl sales v10 essential

pdf icon

OmniBlender лого

Нашата компанија го збогати својот асортиман на производи и ви го претставува новиот бренд за блендери и соковници.

Нашата компанија го збогати својот асортиман на производи и ви го претставува новиот бренд за аналогни камери AnzaSecurity.

Обрнуваме внимание на фирмата EverExceed која нашата компанија ја има во понуда. EverExceed е голема корпорација со фабрики ширум целиот свет. Освен батерии во понуда има и LED осветлување, соларни панели, DC напојувања…

Услуги

Нашите решенија се фокусирани на: Корпоративни ИТ решенија, Дата центри, Телефонија, VoIP, Сервери и фарми на сервери, Економично поврзување на оддалечени канцеларии, Firewall, Антивирус и интернет заштита, Софтвер и GIS системи, и друго. Придобивките од нашите решенија се: Едноставна и сигурна комуникација, размена и чување на податоци, економичност и заштеда на средства и време, заштита на податоци од несакан упад, и друго

Икона Систем Интеграција

ИТ Систем интеграција

Нашата компанија е во постојан чекор со новитетите на светскиот пазар и ги следи и гради нови системски решенија. Можете да се ослонете на нашиот стручен тим за проектирање и изведба на вашето системско комуникациско решение, согласно вашите сегашни и идни потреби.

Икона Структурно каблирање

Структурно каблирање

Нашиот тим се состои од сертифицирани и искусни проектанти и инсталатери, обучени и запознаени со опрема од разни производители. Согласно тоа, зависно од вашите потреби, можеме да ви помогнеме да ги уживате придобивките од модерните комуникации без главоболки.

Икона Енергетика

Енергетика

Важен дел од расположливоста на телекомуникацискиот систем и неговото правилно функционирање, во склоп со останатите телекомуникациски услуги, нашата компанија нуди и ниско напонска инсталација и опрема. Овој дел комуникациското решение е често потценет од …

Икона Оптички кабли

Оптички кабли

Нашата компанија располага со стручност, сертификати за проектирање и инсталација, искуство и екипираност за поддршка и изведба на еден систем со оптички кабли, почнувајќи од проектирање, легализација, инсталација, пуштање во работа и одржување…

Икона за безжични решенија

Безжични решенија

Големото искуство, познавањето на постоечката инфраструктура, големата база на податоци за инсталираната опрема, синхронизираните 3D и 2D карти, следењето на стандардите и искуството со различна опрема и протоколи го прават нашиот стручен тим лидер во проектирањето и инсталирањето на основните и пристапни мрежи

Икона Камера

Видео надзор

Тринити системи нуди модерни решенија за видео надзор на своите корисници. Претежно се задржуваме на имплементација на системи засновани на IP камери и IP окружување. Ваквата определба на нашата компанија е заснована на очигледните предности кои модерната IP технологија ги нуди во однос на аналогните системи…

Икона за Телефонија

IP Телефонија (IP PBX)

Нашите IP PBX решенија се интегрирани комуникациски системи со напредни функционалности за Аудио, Факс, Видео и Податоци, интеграција со PSTN, ISDN, GSM, SIP, VPN, Internet, и димензионирани се за мали и средни претпријатија. Решенијата кои ги нудиме се скалабилни и даваат можност за идно надополнување.

Икона Робот

Автоматизација

Модерните системски решенија во оваа област нудат значително подобрување во организационата моќ и заштитата на податоците и добрата на компанијата од една страна (видео надзор, алармни системи, противпожарни централи, евиденција на пристап и работно време) и…

ПАРТНЕРИ

verona airport to lake garda

tp-link_logo-new
TP-LINK
Технологија за подобро пренесување на сигналот и поголема покриеност со стабилна врска…
DRAKA лого
DRAKA
Фибер оптички самоносечки кабли со 12 влакна 50/125 микрони multi-mode.
mikrotik
MikroTik е латвиски компанија која е основана во 1995 година да развие рутери и безжични ISP системи.
Vivotek лого
Вивотек е светски познат бренд во областа на видео надзорот.
TELEGARTNER лого
TELEGARTNER
Најголем производител на коаксијални конектори.
Anza Security лого
Anza Security
Аналогни камери.
DCN лого
DCN
Компанијата DCN е основана при кинеската академија на науките, во последните 10 години произведува опрема за мрежно поврзување.
EATON лого
EATON
UPS,Батерии, Разводни панели…
FULL лого
Full Corp
Data & Tele Communication Accessories
EverExceed лого
EverExceed
Батерии, LED светулки, UPS, DC напојувања.
TOTEN лого
TOTEN
Телекомуникациски Рaк ормари.
KOPOS лого
KOPOS
ПВЦ Кабловски канали
Grandstream лого
Grandstream
IP телефонија,Системи Видео надзор
MOXA лого
MOXA
Индустриски конвертори

Previous
Next